МІСТО КВІТІВ - НОВИНИ З БУДІВЕЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА

Повідомляємо майбутнім мешканцям і тим, хто бажає придбати квартиру в парковому кварталі «Місто Квітів», що будівельні роботи на об'єкті ведуться в повному обсязі відповідно до графіку.
Станом на початок жовтня завершені роботи з улаштування монолітного залізобетонного каркасу будівлі №2 на рівні 16 поверху. Активно продовжуються роботи з мурування зовнішніх і  внутрішніх стін та встановлення металопластикових віконних і балконних блоків німецької марки КВЕ, завершення даних робіт заплановано на кінець місяця. Ведуться роботи по прокладанню внутрішніх інженерних комунікацій, а саме влаштування вертикальних стояків водопроводу, каналізації та опалення.
На даний момент по будинку № 2 проводяться роботи по теплоізоляції зовнішніх стін будинку з використанням утеплювача мінеральної вати марки Termolife, що створить комфортні умови всередині квартири, збереже тепло взимку і прохолоду влітку. Фасад будинку, утеплений за допомогою мінеральної вати, має хороші теплоізоляційні і звукоізоляційні властивості, та відповідає кращим показникам опірності займання. Завдяки своїм перевагам мінеральна вата вважається найпопулярнішим утеплювачем при будівництві житла.
По будинку № 1 одночасно в секціях №1, 2, 3 ведеться монтаж збірних залізобетонних конструкцій на рівні 7 поверху. По будинку № 1а в секціях №1, 2 та будинку № 5а завершені роботи з облаштування фундаменту з розтвірком.
З динамікою будівництва паркового кварталу «Місто Квітів» Ви завжди можете ознайомитися в фотогалереї.