МЖК «Оболонь» подарувала киянам сквер «Сад каменів»

 

 

         На фешенебельній оболонській набережній будівельна компанія «МЖК «Оболонь» на радість   мешканцям новозведеного будинку по проспекту Героїв Сталінграда, 2 та усіх гостей Оболоні збудувала прекрасний сквер «Сад каменів». Кам’яні брили прикрашають фігури тварин та птахів, а по центру - розміщено фонтан зі скульптурною композицією. Автор саду каменів  - відомий ужгородський скульптор і художник Олексій Шамшура.

 

Фонтан вже працює, тож в літню спеку можна буде охолоджуватися біля його підніжжя. Вдало розташовані прогулянкові стежки та велика кількість лавочок зробить відпочинок тут ще зручнішим.

Милуватися звідти можна не тільки красивими панорамами Дніпра, а й квітковим різнобарв’ям. Ще восени минулого року було висаджено перші квіти, дерева та кущі. Навесні поточного року благоустрій та озеленення території продовжується. Аби цей куточок оболонської набережної став ще більш ошатним та красивим, весь колектив ТОВ «МЖК «Оболонь» з дочірніми підприємствами вийшов квітневого дня на суботник. За один лише день було висаджено кілька десятків рослин. Хай милують око перехожих та новоселів! А компанія «МЖК «Оболонь» не зраджує своїй традиції – кожен новий будинок здається обов’язково з довершеним благоустроєм.